Over mij

Hallo! Ik ben Marie-Lise, de ‘reisleider’ van Reisrustig. Ik begeleid je virtueel naar bijzondere bestemmingen, ver en dichtbij.

In uitgestippelde wandelingen neem ik je mee langs de belangrijkste bezienswaardigheden en verborgen plekjes van een bestemming, zonder te overweldigen. Want als HSP weet ik ook hoe vermoeiend te veel prikkels kunnen zijn. Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit.

Java Borobudur bezoeken
De Borobudur en ik

Over Reisrustig.be

Reisrustig is zo’n 10 jaar geleden gestart als Reislustig. En ondertussen is er veel veranderd. Niet alleen de wereld, maar ook ik. Gezondheidsperikelen, COVID en waarschijnlijk ook gewoon ouder worden, hebben me geleerd dat reizen geen kwestie is van “zoveel mogelijk zien”, maar vooral: “tijd nemen om plekken die écht de moeite zijn in alle rust bezoeken.”
Vaarwel, ReisLustig. Hallo, ReisRustig 🙂

Zit je op sociale media? Volg Reislustig dan zeker ook op FacebookInstagram of Pinterest!

Samenwerken?

Dat kan zeker!
Zend me een berichtje en ik neem snel contact op!

En ook nog dit

Alle teksten, originele foto’s en andere inhoud op de site zijn eigendom van reislustig.be (tenzij anders vermeld) en dus auteursrechtelijk beschermd.
Je mag met andere woorden niet zomaar zaken overnemen. Heb je interesse in een artikel of foto dan kun je me hier contacteren.