Disclaimer

Net als jij houd ik van transparantie :).
In deze Disclaimer lees je meer over de auteursrechten, gesponsorde producten en de affiliate-inkomsten van Reisrustig.be.

Auteursrechten

Alle teksten, foto’s en andere inhoud op de site zijn door mij geschreven en genomen (tenzij uitdrukkelijk anders vermeld) en auteursrechtelijk beschermd. Je mag dus niet zomaar teksten, foto’s… overnemen zonder mijn uitdrukkelijke toestemming.

Wil je graag informatie van mijn blog gebruiken? Je kunt me hier contacteren.

Affiliates

De meeste links op deze website naar externe producten of diensten zijn affiliate links. Als je via deze links iets koopt, krijg ik hier mogelijk een kleine commissie voor, zonder dat jij meer betaalt. Op die manier worden de kosten voor het beheer van de website een klein beetje gedekt.

Amazon

Reisrustig.be neemt deel aan het Amazon Services LLC Associates Program, een affiliate advertentieprogramma dat is ontworpen om een manier te bieden voor websites om advertentievergoeding te verdienen door te adverteren en te linken naar Amazon. Reisrustig.be kan een kleine commissie verdienen voor productreviews, aanbeveling(en) of links naar producten of diensten van Amazon.

Gesponsorde samenwerkingen / Advertorials

Af en toe werk ik samen met bedrijven wiens producten of diensten aansluiten bij mijn doelgroep: reizigers die op zoek zijn naar meerwaarde en de geschiedenis, cultuur en gastronomie van een plek.

Gebeurt deze samenwerking in de vorm van gesponsorde producten of diensten, dan zijn dit steeds zaken die ik ook zelf zou kiezen en waar ik vervolgens ook een eerlijke mening over geef. Eerlijkheid boven alles!

Is een blogpost of artikel gesponsord, dan wordt dit duidelijk aangegeven.

Juistheid van informatie

Ik doe er alles aan om de informatie op Reisrustig.be correct en up-to-date te houden. Helaas lukt dit (voornamelijk vanwege tijdsgebrek, maar ook menselijke fouten – I’m only human after all!) niet altijd. Vind je een foutje in een artikel, dan mag je me dit zeker doormailen. Alvast hartelijk dank!

Reistrustig.be geeft dus geen garanties over de nauwkeurigheid, actualiteit of volledigheid van de inhoud op deze website of de sites die gelinkt zijn naar of van deze site. De informatie is volledig op eigen risico te gebruiken.

Reisrustig.be is niet aansprakelijk voor elke vorm van verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot indirecte of gevolgschade of -verlies, vanwege het gebruik van deze website.

Contact

Heb je vragen over deze disclaimer, neem dan gerust contact op.